FRI FRAKT - vid köp över 399 kr

Kundvagn

Inga produkter i varukorgen.

Om oss

Arvidssons Textil AB

Halvdan Arvidsson grundade 1949 företaget Arvidssons Textil. Med sin gedigna skicklighet inom textilier, framförallt gardinmodeller, fanns en stor efterfrågan av hans hjälp.

Sedan dess har företaget kantats av flertalet händelser i takt med att världen förändrats. Det har inneburit att Arvidssons textil ständigt har anpassat sig, varit nytänkande och flexibla i sina val. Företaget har bland annat jobbat mot postorder och varuhus. Arvidssons Textil har länge skapat egna och unika mönster blandat med att köpa in färdiga tryck. Tillsammans med konstnärssjälen MiaLotta och svenska designers har de sedan utvecklat framtagandet av egna textilmönster.

Med ett stort miljöfokus genomfördes 2010 en modern förändring för att bemöta kundernas krav på hållbara alternativ. I en allt mer digitaliserad värld valde företaget dessutom att fokusera på sin e-handel och ta ett viktigt steg mot framtiden. Idag har Arvidssons textil en rik historia fylld med utmaningar, nytänkande och framgångar. Det har omvandlats till 70 års värdefull erfarenhet.

Om oss

70 års
textilhistoria
designad för
framtiden

Arvidssons grundades 1949 av Halvdan Arvidsson. Idag drivs företaget av den tredje generationen med över 70 års erfarenhet i ryggen.